Tabăra de odihnă „Alunelul”

Taberele de vară pentru anul 2023 sunt o oportunitate pentru fiecare copil de a-și dezvolta anumite abilități, dar și pentru a se distra, socializa și pentru a lega noi prietenii. În cadrul taberelor constante organizate de Direcția Generală Educație, Tineret și Sport, Primăria municipiului Chișinău, copiii vor beneficia de o vacanță de vară în care vor vizita locuri pentru relaxare și pentru a realiza activități specifice vârstei. 

În acest an, tabăra de odihnă pentru copii „Alunelul”, își va începe activitatea la data de 06.06.2023 și va oferi copiilor oportunitatea de a se bucura de un sejur plin de aventuri și experiențe memorabile.

Pentru a asigura condiții optime de odihnă și siguranță în timpul sejurului, am întreprins o serie de acțiuni. Am efectuat reparații curente la căsuțe, astfel încât acestea să fie într-o stare excelentă pentru primirea copiilor. De asemenea, am trasat un nou apeduct la blocul alimentar, asigurând astfel o alimentație corespunzătoare și de calitate pentru toți participanții. Am instalat mobilierul necesar și am efectuat reparații la scările din două căsuțe pentru a ne asigura că mediul în care copiii vor locui este sigur și confortabil. De asemenea, am realizat o intervenție de profilaxie și mentenanță asupra sistemului de filtrare a apei din bazinul de înot, astfel încât să putem oferi o experiență plăcută și sigură în timpul activităților acvatice.

Invităm elevii să se alăture în această aventură de vară la Tabăra de odihnă „Alunelul”. Este o ocazie unică de a crea amintiri de neuitat, de a dezvolta abilități noi și de a întâlni noi prieteni.