În instituțiile de învățământ primar și secundar din municipiul Chișinău s-a desfășurat careul dedicat Ultimului Sunet

Astăzi, 30 mai 2023, în instituțiile de învățământ primar și secundar din municipiul Chișinău s-a desfășurat careul dedicat Ultimului Sunet.

Primarul General al municipiului Chișinău, Ion CEBAN, a fost prezent la ultimul careu al acestui an școlar, la Liceul Teoretic „Hyperion”, orașul Durlești. Acesta a venit cu un mesaj de felicitare pentru toți elevii, dorindu-le o vacanță frumoasă și plină de descoperiri, iar absolvenților mari succese la examenele ce se apropie.

Cu urări de admirație și încurajare pentru noi reușite a venit și Andrei PAVALOI, șeful adjunct al Direcției Generale Educație, Tineret și Sport al Primăriei municipiului Chișinău.

La festivitate au fost înmânate diplome celor mai buni elevi pentru rezultate remarcabile la concursuri, olimpiade și reușite școlare demne de aprecieri.

În ultimii doi ani, Liceul Teoretic „Hyperion” a beneficiat de alocări în valoare de 8462845 lei din bugetul municipal pentru lucrările de construcție a anexei.

În anul curent, în cadrul liceului au studiat 1587 de elevi care au fost ghidați de 81 de cadre didactice.

Direcția Generală Educație, Tineret și Sport sub egida Primăriei municipiului Chișinău le dorește tuturor un sfârșit de an școlar minunat și o vacanță de vară memorabilă.