Festivalul „Chișinăul Sportiv 2023”

Dragi părinți, vă invităm sâmbătă, 17 iunie 2023, în Parcul „La Izvor”, alături de copiii dumneavoastră, la Festivalul „Chișinăul Sportiv 2023”.

Această activitate este o oportunitate excelentă pentru copiii și tinerii de toate vârstele să se conecteze cu lumea sportului și să se inspire din masterclass-urile oferite de sportivi profesioniști.

În cadrul evenimentului vor fi amenajate mai multe zone tematice în care copiii vor putea încerca diferite sporturi și activități, de la fotbal și baschet, la tenis, șah și joc de dame.

Totodată, va fi disponibilă o gamă largă de oportunități pentru a încuraja copiii să-și descopere pasiunea sportului și să își dezvolte abilitățile fizice.

De asemenea, vom organiza competiții amicale pentru copii și tineri la diverse sporturi, oferindu-le ocazia de a se implica activ și de a-și testa aptitudinile. Aceste competiții vor fi adaptate în funcție de vârsta și nivelul de experiență al copiilor.

Vă așteptăm de la mic la mare la acest eveniment deosebit pentru a petrece împreună o zi plină de mișcare, distracție și învățare!