Campionatul deschis al Republicii Moldova la înot (seniori, tineret, cadeți) ediția 2023

În perioada 23-26 iunie 2023, în Complexul Sportiv ”ARENA Chișinău” s-a desfășurat Campionatul Republicii Moldova la înot rezervat seniorilor, tineretului și cadeților.

Evenimentul a avut ca obiective popularizarea înotului, perfecţionarea măiestriei sportive, selectarea sportivilor pentru completarea loturilor naţionale, completarea echipei pentru cantonamente, selectarea participanților la competițiile internaționale și consolidarea legăturilor de prietenie.

La competiții au participat elevii școlilor și cluburilor sportive din orașe și raioane, care sunt membri ai Federației Independente de Sporturi Nautice din Republica Moldova (FISN).

Selecționata Școlii sportive pentru copii și juniori nr. 11 a DGETS, mun. Chișinău a obținut rezultate de performanță, inclusiv a stabilit recorduri la ștafeta 4×50 mixt, fete (tineret) și la disciplina 50m, stil liber – recordmană Maria Corlateanu (cadeți).

Elevii Damaschin Madalina și Railean Mihai au îndeplinit cerințele pentru categoria de ”Candidat în Maeștri ai Sportului”.

Direcția Generală Educație, Tineret și Sport a Primăriei municipiului Chișinău felicită toți campionii și le urează succese remarcabile în continuare!

Medaliați cu aur, argint și bronz au devenit – Lista sportivilor premianți