Vizită de monitorizare la Tabăra de odihnă pentru copii „Alunelul”

În data de 21 iulie, viceprimarul municipiului Chișinău, Angela Cutasevici a desfășurat o vizită de lucru la Tabăra de odihnă pentru copii „Alunelul”, astfel fiind prezentă la concertul festiv de închidere a  turului  IV cu genericul Dulcinella.

Prezent la eveniment a fost și consilierul municipal Sergiu Afanasenco, cât și părinții copiilor care au venit să se bucure de prestația acestora.  

 Tabăra de odihnă pentru copii „Alunelul” este locul ideal pentru socializare, distracție, legarea de prietenii și descoperirea noilor împrejurimi. Odihna în cadrul taberei este organizată în 7 schimburi, astfel fiind cazați 200 copii pentru fiecare sejur (1400 copii pentru întreaga perioada estivală), iar procesul educațional este asigurat de 18 cadre didactice.

Programul educațional  elaborat pentru perioada estivală este axat pe dezvoltare personală, comunicare, interacțiune, cunoaștere, exprimare constructivă, sport și distracție, îmbinând perfect educația, arta și jocul cu următoarele tematici pentru fiecare schimb:

Turul 1:   „Să dăruim culori copilăriei”

Turul 2:  „Moldova – dulce plai, gură de rai”

Turul 3:   „Caleidoscopul călătoriilor”

Turul 4:   „Dulcinella”

Turul 5:   „Gustar Fest”

Turul 6:   „Universul meseriilor”

Turul 7:   „Cosmosul”

În cadrul taberelor de odihnă organizate de Direcția Generală Educație, Tineret și Sport a Primăriei municipiului Chișinău copiii beneficiază de o vacanță de vară distractivă, relaxantă și totodată educativă.