Școlile Sportive Municipale te așteaptă la „Chișinău Youth Fest”!

 
ℹ Dragi părinți, tineri și copii entuziaști din municipiul Chișinău, suntem încântați să vă anunțăm că Școlile Sportive Municipale vor fi prezente la evenimentul „Chișinău Youth Fest”, aducând în prim-plan devotamentul și pasiunea pentru sport!
Așadar, duminică, începând cu ora 16:00, în Piața Marii Adunări Naționale aveți ocazia să descoperiți lumea sportului și să aflați ce oferte ale școlilor sportive vi se potrivesc.
📌 Ce te așteaptă la standul nostru:
• Diverse oferte sportive: de la baschet la atletism și de la înot la arte marțiale. Alegerea îți aparține!
• Antrenori profesioniști și dedicați: vei avea ocazia să cunoști experți în domeniu, gata să te îndrume pe calea succesului sportiv.
• Succese și medalii: vei putea vedea cu ochii tăi rezultatele deosebite pe care elevii noștri le-au obținut în competiții locale și naționale.
Asta nu e tot! La „Chișinău Youth Fest”, vei putea să interacționezi cu alți tineri pasionați de sport și să te bucuri de o atmosferă plină de viață și energie la concertul incendiar dedicat tinerilor.
✅ Indiferent dacă ești deja un sportiv sau doar începi să îți descoperi pasiunea pentru mișcare, Școlile Sportive ale Direcției Generale Educație, Tineret și Sport de sub egida Primăriei municipiului Chișinău vor fi acolo pentru a te îndruma cum să îți valorifici potențialul și te vor ajuta să îți găsești o ocupație utilă pentru ați petrece timpul liber.
❗️Vino alături de prieteni și familie și hai să facem sportul parte din viața noastră într-un mod distractiv și educativ!
Pregătește-te pentru o zi plină de inspirație și fii sigur că la „Chișinău Youth Fest” vei avea parte de multe surprize!