THE MOTANS va aduce emoție și sensibilitate la Chișinău Youth Fest 2023!

Cu bucurie anunțăm că unul din cei mai îndrăgiți artiști din industria muzicală, THE MOTANS, va veni să cânte la „Chișinău Youth Fest” 2023!
Cunoscut pentru versurile sale profunde și muzica sinceră, el va aduce o notă de emoție și sensibilitate la acest eveniment special.
🎤 THE MOTANS din totdeauna a captivat inimile ascultătorilor cu piesele sale pline de mesaje puternice. Cu un stil inconfundabil și o abordare muzicală autentică, THE MOTANS vine să aducă romantism și profunzime.
Pregătiți-vă pentru o seară plină de hituri îndrăgite și momente memorabile alături de THE MOTANS. Nu veți putea rezista să cântați împreună piesele care au cucerit inimile tuturor: „Jackpot”, „Versus”, „Înainte să ne fi născut”, și multe altele!
„Chișinău Youth Fest” este locul unde muzica se întâlnește cu spiritul tineresc al orașului nostru drag – Chișinău.
ℹ Evenimentul este organizat de Primăria municipiului Chișinău, în contextul Zilei Internaționale a Tineretului, și are ca scop sprijinirea tinerilor, oferirea de oportunități valoroase, și implicarea acestora în activități pe diferite domenii de interes pentru a-și descoperi noi abilități și pasiuni.
❗️  Vino la „Chișinău Youth Fest” și nu rata ocazia de a trăi o experiență muzicală de neuitat!