MOHOMBI va aduce un mix muzical captivant la „Chișinău Youth Fest” 2023!

❗️ Fii pregătit să dansezi, să cânți și să creezi amintiri ce vor dăinui o viață întreagă, deoarece MOHOMBI vine la „Chișinău Youth Fest” 2023!
Cunoscut pentru versatilitatea sa muzicală, el va aduce un spectacol impresionant și plin de energie, oferind publicului un mix de ritmuri și stiluri care cu siguranță vor captiva audiența.
✅ MOHOMBI este o senzație internațională în muzică, cunoscut pentru ritmurile sale captivante și melodiile ce ating sufletul. Cu hit-uri de top precum „Bumpy Ride”, „In Your Head” și „Hello” a câștigat inimile fanilor din întreaga lume, iar acum acesta se pregătește să încânte și publicul din Chișinău cu prestații muzicale de neuitat.
Nu rata ocazia de a trăi o seară de neuitat alături de MOHOMBI și de ceilalți artiști de top prezenți la „Chișinău Youth Fest” 2023.
ℹ Evenimentul este organizat de Primăria municipiului Chișinău, în contextul Zilei Internaționale a Tineretului, și are ca scop sprijinirea tinerilor, oferirea de oportunități valoroase, și implicarea acestora în activități pe diferite domenii de interes pentru a-și descoperi noi abilități și pasiuni.
Vino la „Chișinău Youth Fest” și nu rata ocazia să petreci distractiv cea mai memorabilă zi din această vară!