„Chișinău Youth Fest” 2023 la a 2-a ediție!

❗️„Chișinău Youth Fest” 2023 la a 2-a Ediție!
 
Activitatea organizată în contextul Zilei Internaționale a Tineretului, a întrunit circa 100 de mii de participanți pe parcursul serii.
 
Direcția Generală Educație, Tineret și Sport a Primăriei municipiului Chișinău aduce sincere mulțumiri tuturor organizatorilor, participanților și susținătorilor grandiosului eveniment – „Chișinău Youth Fest”. Prin efortul și dedicarea dumneavoastră am reușit să realizăm un eveniment memorabil dedicat „Zilei Internaționale a Tineretului”.
 
Ne exprimăm recunoștința față de partenerii noștri, fără de sprijinul cărora acest eveniment nu ar fi putut fi realizat la un asemenea nivel. Aveți tot respectul nostru pentru angajamentul și încrederea dumneavoastră:
 
• SRL „Dublu Ecorambus”, SRL „Magic Food”, SRL „Glomira Grup”, SRL „JIVIUS”, SRL „Salat”, SRL „MASTOP”, SRL „I’M WINERY”, SRL „Info Turism Grup”, SRL „Furnizor prim”.
• Parteneri media: Record Moldova, HIT FM, ECO FM, Aquarelle FM, AFISHA.
 
Venim cu un gând de recunoștință și cu promisiunea că vom continua, în anii ce vor urma, să sprijinim toți tinerii din comunitatea noastră.
 
Ne dorim ca „Chișinău Youth Fest” să devină un eveniment emblematic pentru municipiul Chișinău și suntem încrezători că, împreună, putem continua să le oferim tinerilor cât mai multe oportunități de implicare socială și manifestare a abilităților și pasiunilor!