INVITAȚIE DE PRESĂ

Stimați reprezentanți ai mass-media,

  • Primăria Municipiului Chișinău și Direcția Generală Educație, Tineret și Sport Vă invită la Forumul Municipal Educațional „Chișinău – oraș care învață”, în cadrul căruia se va desfășura în premieră activitatea cu genericul „Încurajăm performanța școlară”.
  • Evenimentul este dedicat elevilor olimpici care s-au clasat pe locul I, II și III în cadrul olimpiadelor la disciplinele școlare, etapa municipală, republicană și medaliații olimpiadelor internaționale care au reprezentat instituțiile de învățământ din municipiul Chișinău (500 olimpici).
  • Activitatea va avea loc în data 24 august 2023, între orele 15:00-17:00, în incinta Palatului Republicii, str. Maria Cebotari 16, municipiul Chișinău.

Gazda evenimentului:

Ion CEBAN, Primar general al municipiului Chișinău

Forumul Municipal Educațional „Chișinău – oraș care învață” are drept scop partajarea și asumarea responsabilității tuturor actorilor educaționali pentru a transforma municipiul Chișinău într-un oraș în care educația copiilor și elevilor este promovată și încurajată în toate aspectele vieții cotidiene.

Vă așteptăm cu mare drag să ne fiți alături!

Rugăm respectuos confirmarea prezenței dumneavoastră la eveniment!