În atenția cadrelor didactice de educație fizică

Direcția Generale Educație Tineret și Sport, informează cadrele didactice de educație fizică din instituțiile de învățământ general și școlilor sportive care au studii medii de specialitate (colegiu, tehnicum, școală pedagogică etc.) că pentru această categorie de specialiști, se vor forma grupe separate de formare profesională continuă. Aceasta va oferi oportunitatea de a vă perfecționa în domeniul educației fizice și sportului, în conformitate cu nivelul dvs. de studii.

La finalizarea cursurilor de formare, veți primi un Certificat de perfecționare, care va atesta absolvirea cu succes a unui program de 150 de ore de formare (20 de credite). Acest certificat va fi eliberat de către USEFS și va fi însoțit de un Supliment, în conformitate cu modelul acceptat de Ministerul Educației și Cercetării, valabil pentru procesul de atestare.

Această oportunitate vizează îmbunătățirea calității actului educațional în domeniul educației fizice și sportului și va permite cadrelor didactice să se dezvolte profesional și să ofere elevilor noștri cunoștințe și experiență de cea mai înaltă calitate.

Vă încurajăm să profitați de această șansă și să vă înscrieți în programul de formare profesională continuă. Suntem dedicați promovării excelenței în domeniul educației fizice și sportului, iar acest pas este unul important în această direcție.

Pentru mai multe detalii cu privire la procedura de înscriere și alte informații relevante, vă rugăm să vă adresați Departamentului Formare Profesională Continuă din cadrul USEFS.