Completarea comenzilor pentru manualele școlare în anul 2024

Direcția Generală Educație, Tineret și Sport a Consiliului Municipal Chișinău, în conformitate cu Scrisoarea Fondului Special de Manuale al Ministerului Educației și Cercetării al Republicii Moldova nr. 30 din 20 septembrie 2023, face un apel către toate instituțiile de învățământ gimnazial și liceal din subordinea sa pentru a completa comenzile de manuale școlare necesare pentru anul 2024.

Fiecare instituție de învățământ gimnazial și liceal din municipiul Chișinău, subordonată Direcției Generale Educație, Tineret și Sport, este rugată să prezinte Fișierul-tip CMI_2024-2029 completat în format electronic (Excel) și în format PDF (semnat de directorul instituției) până la data de 25 septembrie 2023, ora 15:00.

Pentru a facilita procesul de lucru, vă rugăm să respectați formatul fișierului și să mențineți formulele deja introduse.

Toate fișierele-tip completate trebuie expediate la adresele de e-mail următoare:

Această inițiativă are ca scop asigurarea unei aprovizionări adecvate cu manuale școlare pentru elevii din municipiul Chișinău în anul școlar 2024. Prin colaborarea eficientă și completarea în termen a comenzilor, dorim să contribuim la asigurarea unui mediu educațional de calitate pentru toți elevii noștri.

Direcția Generală Educație, Tineret și Sport a Consiliului Municipal Chișinău rămâne la dispoziția tuturor instituțiilor de învățământ pentru orice asistență suplimentară necesară în procesul de completare a comenzilor de manuale școlare.