Clubul Formatorilor

📣Direcția Generală Educație Tineret și Sport vă invită să vă alăturați Clubului Formatorilor, un mediu vibrant creat pentru a aduce împreună profesioniști din diverse domenii implicați în formarea și educația adulților în cadrul CMIEA (Centrul Municipal de Învățare și Educație a Adulților). Scopul acestui club este să încurajeze schimbul de experiențe, idei și tehnici inovatoare, consolidând astfel o comunitate puternică de formatori dedicați.
 
ℹ️Clubul Formatorilor reprezintă o platformă ideală pentru a dezvolta și îmbunătăți practicile de formare, încurajând colaborarea și networking-ul între specialiști din diverse domenii.
 
🏫Proiectul „CMIEA – Învățăm, Creștem, Reușim”, este implementat de către Direcția Generală Educație, Tineret și Sport a Consiliului Municipal Chișinău în parteneriat cu DVV International Moldova cu asistența financiară a BMZ.
 
‼️Vă încurajăm să vă alăturați Clubului Formatorilor și să contribuiți la construirea unei comunități de formatori dedicată creșterii și dezvoltării educației adulților în municipiul Chișinău.