Tabăra de Vară în Marea Britanie

Direcția Generală Educație Tineret și Sport vă informează cu privire la oportunitatea de a aplica pentru Proiectul „Tabăra de Vară în Marea Britanie”. Această inițiativă este desfășurată de Liga Națională a Tineretului din Republica Moldova în colaborare cu Panda Tur, având ca scop principal oferirea unei experiențe educaționale și de dezvoltare personală semnificative pentru tinerii din țara noastră.

Participanții la acest proiect vor avea posibilitatea de a studia limba engleză, beneficiind de cursuri profesionale și de inițiere adaptate copiilor cu vârste cuprinse între 9 și 18 ani. Locația desfășurării cursurilor este în Londra.

Proiectul oferă următoarele oportunități:

1. Studiul limbii engleze la Campusuri și cursuri profesionale la universități renumite precum:

   – BAYSWATER

   – OXFORD: OXFORD SUMMER COURSES și OXFORD SCHOLASTICA ACADEMY

2. SPORT:

   – Fotbal (+ opțional engleză) la FC Liverpool;

   – Nike with Chelsea: Tenis, Hochei, Golf, Fotbal, Dans (+ opțional engleză).

Programul și activitățile propuse:

Tabăra de vară propusă va include 1 săptămână / 2 săptămâni (la alegere, pe perioada de vară) de cursuri de limba engleză (sau cursuri profesionale), precum și activități recreative și culturale adaptate diferitelor grupuri de vârstă. Participanții vor avea acces la un program diversificat care încurajează dezvoltarea abilităților și oferă o experiență culturală unică.

Pentru mai multe detalii și pentru a aplica, vă rugăm să contactați:

Daniela RîmbuMob: (+373) 68964247 E-mail: danielarimbu04@gmail.com