Turneul de lupte greco-romane consacrat memoriei antrenorului emerit al Republicii Moldova, „Boris Panasiuc”

ℹ️📣Direcția Generală Educație Tineret și Sport vă informeze că în perioada 22-23 a avut loc Turneul de lupte greco-romane consacrat memoriei antrenorului emerit al Republicii Moldova, „Boris Panasiuc”.
 
🏆La acest eveniment deosebit au participat 150 de sportivi, demonstrându-și abilitățile și pasiunea pentru lupte greco-romane. Competiția nu a fost doar o ocazie de a celebra memoria celui care a fost un mentor deosebit în domeniul sportului, ci și un prilej de a promova și încuraja performanța sportivă în rândul tinerilor.
 
‼️Direcția Generală Educație Tineret și Sport aduce sincere felicitări tuturor participanților, în special medaliaților, pentru efortul și dedicarea lor în cadrul turneului. Fiecare participant a adus contribuția sa la atmosfera competitivă și la promovarea valorilor sportive.
 
🌐Dacă dorești să fii mereu la curent cu cele mai actuale și veridice informații despre sistemul educațional din municipiul Chișinău, te invităm să ne urmărești pe canalul nostru oficial de Telegram – https://t.me/dgetschisinau