Concursul Municipal de creație vizuală: „Mărțișor – fir de dor”

ℹ️📣Direcția Generală Educație Tineret și Sport vă informează că la data de 26 martie 2024 a avut loc festivitatea de înmânare a diplomelor învingătorilor Concursului Municipal de creație vizuală: „Mărțișor – fir de dor” ediția 2024.
 
🏫Evenimentul, care s-a desfășurat în atmosfera caldă și festivă a Instituției Publice Liceul Teoretic „Principesa Natalia Dadiani”, a fost o ocazie minunată pentru a celebra creativitatea și talentul elevilor implicați în concurs. Acesta a reunit lucrările a 212 participanți din ambele secțiuni ale concursului: Creații plastice și Tehnologii tradiționale.
 
🖌️ Lucrările expuse au fost realizate cu o abordare atât simbolistică, cât și realistă, transmițând cele mai sincere și nobile mesaje. Membrii juriului, deși au avut o sarcină dificilă în evaluarea lucrărilor, au reușit să identifice și să aprecieze cele mai ingenioase și îndrăznețe idei a 90 de elevi învingători.
 
🎭 Scena Casei Mari a IPLT „Principesa Natalia Dadiani” a fost animată de prezența mai multor elevi talentați, sub îndrumarea profesorilor-artiști, care au transmis emoții și sentimente prin intermediul creațiilor lor. Mesajele transmise în cadrul acestui concurs și-au găsit continuitatea în expoziția de lucrări organizată cu acest prilej, la care au mai participat încă 44 de elevi ai instituțiilor cu profil Arte plastice.
 
🌟 Acest eveniment a oferit tuturor participanților – elevi, părinți și profesori – oportunitatea de a comunica prin intermediul artei, de a-și exprima viziunea personală și de a împărtăși experiențe în promovarea culturii, tradițiilor naționale și a valorilor umane fundamentale.
 
‼️🤗Felicitări tuturor participanților și organizatorilor pentru această manifestare de succes a creativității și talentului artistic! 🎉🎨