Sesiunea municipală de atestare a cadrelor didactice și de conducere

Direcția Generală Educație, Tineret și Sport a Primăriei municipiului Chișinău a organizat cu succes, la data de 27 aprilie, sesiunea municipală de atestare a cadrelor didactice și de conducere din instituțiile de învățământ general.

Această sesiune reprezintă un moment important pentru cadrele de conducere, oferindu-le oportunitatea de a prezenta Raportul de autoevaluare pentru conferirea/confirmarea gradului managerial doi.

La sesiunea de atestare 2024, au participat 532 cadre didactice și de conducere pe disciplinele școlare și de profil. Acestea au susținut probele de evaluare conform orarului stabilit.

Cu un mesaj de susținere și încurajare a cadrelor didactice a venit Daniela Munca-Aftenev, șef adjunct al Direcției Generale Educație, Tineret și Sport a Primăriei municipiului Chișinău.

De asemenea, Margareta Sârbu, Președintele Centrului Sindical Ramural Teritorial Chișinău din Domeniul Educației și Științei, a subliniat importanța acestei inițiative și a evidențiat eforturile depuse în sprijinul cadrelor didactice și de conducere din sistemul de învățământ.

Ținem să confirmăm că parteneriatul viabil dintre Direcția Generală Educație, Tineret și Sport a Primăriei municipiului Chișinău și Centrul Sindical Ramural Teritorial Chișinău DEȘ demonstrează încă o dată angajamentul comun în promovarea calității educației și în susținerea personalului didactic, în dezvoltarea profesională și managerială.

Trebuie de menționat faptul că această activitate a fost găzduită de către IPLT „Mihai Viteazu”, sub conducerea dedicată a directoarei Nelly Berezovschi, un manager dedicat și valoros pentru sistem. Eforturile acestei instituții în asigurarea unui mediu propice pentru dezvoltarea profesională a cadrelor didactice merită recunoașterea și apreciere. Pe această cale transmitem sincere mulțumiri administrației Liceului Teoretic „Mihai Viteazul” pentru ospitalitatea și sprijinul constant de-a lungul a peste 10 ani, acest liceu fiind un partener de încredere și o gazdă minunată pentru evenimentele noastre.

Direcția Generală Educație, Tineret și Sport a Primăriei municipiului Chișinău vine cu felicitări către toți participanții pentru eforturile lor și pentru dedicarea continuă către excelență și dezvoltare!