Festivalul „Chișinăul Sportiv 2024”

Primăria Municipiului Chișinău organizează cea de-a II ediție a evenimentului sportiv de excepție – Festivalul „Chișinăul Sportiv 2024”.

Această activitate va întruni întreaga comunitate sportivă, oferind o platformă unică pentru a împărtăși beneficiile și plăcerea practicării sportului, promovând valorile sportive în municipiul Chișinău.

Evenimentul va avea loc sâmbătă, 08 iunie 2024, în Parcul „La Izvor” și va cuprinde un vast program de activități sportive, masterclass-uri, activități de divertisment și un târg cu produse autohtone.

Participanții la festival vor fi elevii școlilor sportive din municipiul Chișinău, sportivi amatori și profesioniști, campioni la turnee naționale și internaționale, antrenori, reprezentanți ai cluburilor și federațiilor sportive, și ai comunității sportive din municipiul Chișinău.

Festivalul „Chișinăul Sportiv 2024” va fi deschis publicului larg și va oferi oportunitatea de a vă inspira de la cei mai buni sportivi la box, gimnastică, caiac-canoe, karate, fotbal, volei, baschet și multe alte activități interactive. Toți câștigătorii vor fi premiați de Primăria Municipiului Chișinău și partenerii evenimentului.

Această inițiativă are drept scop dezvoltarea domeniului sportiv și promovarea Chișinăului ca un oraș prietenos și dinamic în ceea ce privesc activitățile sportive.

Evenimentul este organizat de Primăria municipiului Chișinău în colaborare cu Direcția Generală Educație, Tineret și Sport.

Indiferent dacă ești un sportiv pasionat sau doar dorești să te distrezi și să încerci ceva nou, festivalul oferă opțiuni pentru fiecare. Așa că vino la Festivalul „Chișinăul Sportiv 2024” pentru a te conecta cu alți entuziaști ai sportului și pentru a crea amintiri de neuitat!

Primăria Chișinău aduce sportul mai aproape de familia ta!