La mulți ani IET nr. 135

Dragă echipă a Instituției de Educație Timpurie nr. 135,

Cu ocazia aniversării a 45 de ani de activitate, vă transmitem cele mai sincere felicitări și urări de bine din partea Direcției Generale Educație, Tineret și Sport a Primăriei municipiului Chișinău!

În decursul acestor peste patru decenii ați reușit să însușiți și să implementați practici incluzive în educația copiilor cu deficiențe de văz. Contribuția dumneavoastră în modelarea unui mediu educațional care promovează egalitatea și incluziunea este cu adevărat inspirațională.

Prin pasiunea, dedicarea și profesionalismul dumneavoastră, reușiți să oferiți copiilor șanse reale de dezvoltare și integrare în societate. Fiecare zi petrecută alături de acești copii aduce lumină și speranță în viețile lor și în comunitatea noastră.

Vă felicităm pentru devotamentul și profesionalismul de care ați dat dovadă în toți acești ani și vă mulțumim pentru contribuția esențială adusă în viața copiilor și familiilor lor. Sunteți un exemplu viu al puterii transformative a educației și al capacității umane de a depăși obstacolele.

În continuare, vă dorim mult succes în misiunea dumneavoastră nobilă și vă asigurăm de întreaga noastră admirație și susținere.

Cu cele mai sincere urări de bine,

Andrei Pavaloi, Șef adjunct DGETS