Întâlniți campionii Moldovei la Festivalul „Chișinăul Sportiv 2024”

🏆 Campionii Moldovei la caiac-canoe: Serghei Tarnovschi, Daniela Cociu și Maria Olărașu vor fi prezenți sâmbătă, 8 iunie, în Parcul „La Izvor”, în cadrul Festivalului „Chișinăul Sportiv 2024”.

🏅 Performanțele lor excepționale le-au adus numeroase medalii și recunoaștere internațională, iar în 2024, acești campioni ne vor reprezenta țara cu mândrie la Jocurile Olimpice de la Paris. Ei sunt simbolul dedicării și al excelenței în sport, inspirându-ne pe toți prin tenacitatea și altruismul lor.

🤝 În cadrul festivalului, veți avea ocazia unică de a interacționa cu acești campioni, de a învăța din experiențele lor și de a descoperi secretele succesului lor. Serghei Tarnovschi, Daniela Cociu și Maria Olărașu vor împărtăși poveștile lor de viață și sfaturi prețioase pentru tinerii sportivi, sau pentru cei care încă nu și-au ales un drum în lumea sportului.

🎉 Nu ratați această oportunitate deosebită de a întâlni sportivi de elită și de a vă lăsa inspirați de cei mai buni! Vă așteptăm cu drag să ne bucurăm împreună de spiritul sportiv, să încurajăm campionii Moldovei și să sărbătorim împreună valorile sportului!