Felicitări trupelor selectate ce vor participa la concursul municipal de artă dramatică cu genericul „Arta de la geamul meu”

S-a încheiat etapa de înregistrare în concurs. Astfel în etapa a doua a proiectului, care va dura pe perioada lunii aprilie,  participanții vor fi instruiți și ghidați pentru realizarea acestor filme sau spectacole care vor concura pentru premiile anunțate (la etapa a treia-mai).

În calitate de experți care vor realiza instruirile vor fi: dr. în psihologie Diana Ștefăneț, directorul CCDP „Pozitiv”, actrița Daniela Burlaca, regizor la Teatrul „Geneza Art” și regizorul de film și scenarist Valeriu Jereghi, decorat cu Ordinul Republicii Moldova.

Menționăm că Proiectul își propune sensibilizarea societății prin intermediul spectacolelor video sau a filmelor de scurt metraj prin care societatea va fi îndemnată să fie mai tolerantă și mai deschisă pentru comunicare și socializare în perioada pandemică.

Reamintim că acest proiect este organizat de Asociația Obștească „ATU”  și este susținut de Ministerul Educației, Culturii și Cercetării din Republica Moldova în parteneriat cu Direcția Educație, Tineret și Sport a Consiliului municipal Chișinău, Direcția Culturii și Consiliul municipal Chișinău al FSEȘ.

lista trupele care vor concura pentru premiile anunțate de organizatori

Pentru mai multe detalii: atu.asociatieobsteasca@gmail.com sau pe pagina  AO „ATU”  https://www.facebook.com/artaneuneste

https://cutt.ly/nciHEvr