Revista NOI

Dragi elevi,

Direcția Generală Educație, Tineret și Sport a Consiliului municipal Chișinău vă îndeamnă să vă  abonați pentru următoarele luni ale anului 2021 la revista NOI.

Ar fi bine ca fiecare să primească, cu regularitate, revista NOI.

Alăturându-te la  revista NOI, te asiguri cu un adevărat ghid pe tărâmul creației și al autorealizării. Poți miza pe echipa redacțională, pe specialiștii asociați și pe toți cititorii care sunt gata să te asculte, să te înțeleagă și să-ți dea un sfat.

Revista NOI face cititorul să gândească, să creeze și să descopere singur. Publicația este un bun ghid pentru profesori la organizarea și desfășurarea Orei de dirigenție. Optzeci la sută din textele și imaginile publicate sunt materiale originale. Abonându-te la  NOI, te asiguri cu o adevărată călăuză pe tărâmul creației și al  autorealizării.

Colaborarea revistei este una deschisă — în paginile revistei puteți găsi: literatură și spiritualitate, ecologie și investigații tehnice, profesii și probleme psihologice, teatru, muzică și cinema, sport și curiozități… NOI este revista care poate vorbi simplu despre lucruri complicate. Citește număr cu număr și via-ța ta va deveni mai frumoasă și mai interesantă.

Cu fiecare număr, revista propune cititorilor săi noi provocări, iar o dată la trei ani cele mai bune poezii ale lor sunt publicate într-o plachetă de versuri specială.

Revista NOI apare cu regularitate, fără vacanțe și fără numere comasate. Abonamentele la revista NOI pot fi perfectate la orice oficiu poștal.

Fiecare dintre colegii tăi merită un abonament la revista NOI. Îndeamnă-i să se aboneze!