Acord de colaborare trilateral destinat organizării la cel mai înalt nivel a evenimentului de premiere – Gala Laureaților

Proiectele de Artă și Educația se împletesc fantastic în școlile noastre și nasc performanțe pe toate planurile. Împreună facem procesul educațional accesibil și prietenos copiilor.

În scopul transmiterii mesajelor pozitive și educative din partea tinerilor, în contextul promovării unei comunicări eficiente și informarea despre importanța valorificării relației armonioase dintre generații, a fost semnat acordul de colaborare trilateral destinat organizării la cel mai înalt nivel a evenimentului de premiere – Gala Laureaților.

În alocuțiunea sa, Șeful Direcției Generale Educație, Tineret și Sport a Consiliului municipal Chișinău Andrei PAVALOI, a apreciat inițiativa AO „ATU” de a susține al treilea an consecutiv tinerii cu inițiativă, care pot să-și influențeze semenii prin mesaje motivaționale.

În baza Acordului, Direcția  Generală Educație, Tineret și Sport și Direcția Cultură din cadrul Primăriei Chișinău, pe lângă suportul de organizare a concursului, vor acorda premii bănești pentru mai multe neminații.

Zina Bivol și Elena Vorotneac, fondatorii AO „ATU”, au menționat că în concurs s-au înscris cca 100 de echipe, care vor fi apreciate de un juriu profesionist, format din regizori, actori, scenariști etc.

Vă reamintim că proiectul – cu genericul din acest an „Lucruri Simple” – este organizat de AO „ATU” cu suportul Ministerului Culturii din Republica Moldova, în parteneriat cu Direcția  Generală Educație, Tineret și Sport și Direcția Cultură.