Activitatea de inaugurare a Proiectelor ecologice

‼️Stimați reprezentanți ai mass-media, comunității civile și educaționale!
 
ℹDirecția Generală Educație, Tineret și Sport a Consiliului municipal Chișinău sub egida Primăriei municipiului Chișinău, are deosebita plăcere să vă invite astăzi, 11 Aprilie 2022, la inaugurarea Proiectului Ecologic:
 
✅„Utilizarea responsabilă a practicilor ecologice: energiei și apei potabile” în incinta Instituției Liceul Teoretic „Mihai Grecu”, 11 Aprilie, cu începere de la ora 12:00, str. Valea Crucii 4/2.
Tel: (022) 768 – 661
Glotova Svetlana, director
 
📢În cadrul evenimentului va avea loc expoziții de lucrări cu tematică ECO, unde vor fi expuse zonele verzi prietenoase mediului, activități energizante pentru întreaga familie, prezentări de pertinențe spre valorificarea potențialului ecologic al zonei, vor fi oferite exemple de bune practici, care ar putea fi valorificate de alte instituții pentru promovarea ecologizări. Evenimentul este lansate în cadrul proiectului de ecologizare „Școala Orașului Verde”.
 
💬Primăria municipiului Chișinău alături de Direcția Generală Educație, Tineret și Sport desfășoară activitățile de dezvoltare a competențelor ecologice pentru ecologizarea școlilor publice din municipiul Chișinău și promovarea învățământului dual pentru elevi, cu suportul proiectului „Promovarea Învățământului Profesional Tehnic pentru o Economie Verde” implementat de Agenția de Cooperare Internațională a Germaniei (GIZ) Moldova cu suportul financiar din partea Ministerului Federal pentru Cooperare Economică și Dezvoltare a Germaniei (BMZ) și a Agenției Elvețiene pentru Dezvoltare și Cooperare (SDC).
***********************************************************************
Vom fi bucuroși să ne vedem la eveniment!