Activitatea de inaugurare a Proiectelor ecologice

‼️Stimați reprezentanți ai mass-media, comunității civile și educaționale!

ℹDirecția Generală Educație, Tineret și Sport a Consiliului municipal Chișinău sub egida Primăriei municipiului Chișinău, are deosebita plăcere să vă invite mâine, 13 Aprilie 2022, la inaugurarea a două Proiecte Ecologice:

✅„Aleea Senzorială – o cale spre recuperare a copilului cu autism, down” în incinta instituției Complexul Educațional cu Învățământ Special ORFEU, 13 Aprilie, cu începere de la ora 11:00, str. B. P. Hașdeu 4 Tel: (022) 294-096 Ababii Oleg, director

✅„Arată că-ți pasă! Colectează selectiv!” în sat. Hulboaca, Complexul Educațional ,,Hulboaca”, 13 Aprilie 2022, cu începere de la ora 13:30, str. Ștefan cel Mare 116 Tel: (022) 318-543 Olaru Evelina, director

📢În cadrul evenimentelor vor avea loc expoziții de lucrări cu tematică ECO, unde vor fi expuse zonele verzi prietenoase mediului, activități energizante pentru întreaga familie, prezentări de pertinențe spre valorificarea potențialului ecologic al zonei, vor fi oferite exemple de bune practici, care ar putea fi valorificate de alte instituții pentru promovarea ecologizări. Evenimentele sunt lansate în cadrul proiectului de ecologizare „Școala Orașului Verde”.

💬Primăria municipiului Chișinău alături de Direcția Generală Educație, Tineret și Sport desfășoară activitățile de dezvoltare a competențelor ecologice pentru ecologizarea școlilor publice din municipiul Chișinău și promovarea învățământului dual pentru elevi, cu suportul proiectului „Promovarea Învățământului Profesional Tehnic pentru o Economie Verde” implementat de Agenția de Cooperare Internațională a Germaniei (GIZ) Moldova cu suportul financiar din partea Ministerului Federal pentru Cooperare Economică și Dezvoltare a Germaniei (BMZ) și a Agenției Elvețiene pentru Dezvoltare și Cooperare (SDC).