Activitatea de inaugurare a Proiectelor ecologice

‼️Stimați reprezentanți ai mass-media, ai comunității civile și educaționale,
📢Direcția Generală Educație, Tineret și Sport a Consiliului municipal Chișinău sub egida Primăriei municipiului Chișinău, are deosebita plăcere să vă invite mâine, 01 Aprilie la inaugurarea a doua proiecte ecologice:
 
✅„Un mediu verde și curat pentru o viață sănătoasă” în incinta „Gimnaziului Decebal”, Vineri, 01 Aprilie, cu începere de la ora 09:15, str. Grenoble 191
Tel.: (022) 76-58-33 – Vlădicescu Angela, director
✅„Озеленения территории OK Кирилл и Мефодий”, în incinta instituției Complexului Educațional Liceul – grădiniță „Kiril și Metodiu” Vineri, 01 Aprilie, cu începere de la ora 12:15, str. Alexandru Hajdeu 72
Tel.: (022) 54-42-60 – Eugenia Guțu, director
Evenimente lansate în cadrul proiectului de ecologizare „Școala Orașului Verde”.
 
♻️În cadrul evenimentelor, vor avea loc expoziții de lucrări cu tematică ECO, vor fi prezentate zonele verzi prietenoase mediului, activități energizante pentru întreaga familie. Pe parcursul desfășurări evenimentului se vor discuta oportunitățile de valorificare a potențialului ecologic al zonei.
 
💬Primăria municipiului Chișinău alături de Direcția Generală Educație, Tineret și Sport desfășoară activitățile de dezvoltare a competențelor ecologice pentru ecologizarea școlilor publice din municipiul Chișinău și promovarea învățământului dual pentru elevi, cu suportul proiectului „Promovarea Învățământului Profesional Tehnic pentru o Economie Verde” implementat de Agenția de Cooperare Internațională a Germaniei (GIZ) Moldova cu suportul financiar din partea Ministerului Federal pentru Cooperare Economică și Dezvoltare a Germaniei (BMZ) și a Agenției Elvețiene pentru Dezvoltare și Cooperare (SDC)
***********************************************************************
Vom fi bucuroși să ne vedem la eveniment!