Al XI-lea Forum Internațional Educațional din Sankt Petersburg își începe activitatea

Direcția Generală Educație, Tineret și Sport a Consiliului municipal Chișinău Vă aduce la cunoștință că al XI-lea Forum Internațional Educațional din Sankt Petersburg își începe activitatea

În acest context vă comunicăm:

  • În perioada 19 martie – 29 martie, forumul va găzdui aproximativ 300 de evenimente offline și online: conferințe, seminarii, mese rotunde, master class, platforme de discuții, sesiuni de previziune, olimpiade pedagogice, concursuri, misiuni, prezentări.
  • Înregistrarea participanților la forum este deschisă pe paginile evenimentelor specifice.
  • În programul publicat pe site, puteți alege subiecte și direcții pentru participarea la un eveniment educațional la scară largă.
  • Pentru a vă înscrie la eveniment, accesați secțiunea „Program” de pe site-ul Forumului educațional internațional din Sankt Petersburg (eduforum.spb.ru) și selectați fila dorită: „Educație generală”, „Educație preșcolară” sau „Educație extrașcolară”, după care veți vedea o listă a evenimentelor disponibile pentru înregistrare.
  • După alegerea unui eveniment, faceți clic pe butonul „Înregistrare” sau „Mai multe despre eveniment” și completați formularul corespunzător. Dacă înregistrarea la un eveniment nu este disponibilă sau nu există butonul „Înregistrare”, atunci înregistrarea participanților la acest eveniment este finalizată sau nu se efectuează.