AM VENIT SĂ SEMĂNĂM

ℹ️Direcția Generală Educație, Tineret și Sport vă invită la Activitățile Ecologice Municipale „AM VENIT SĂ SEMĂNĂM” – Ediția 2023.
 
❄️☃️În spiritul sărbătorilor de iarnă, Centrul Orășenesc al Tinerilor Naturaliști organizează evenimentul „AM VENIT SĂ SEMĂNĂM”, dedicat elevilor pasionați de artă și ecologie. Activitățile propuse au ca scop principal valorificarea creativității elevilor, educarea spiritului estetic și promovarea abordărilor ecologice în artă.
 
🎄Concursuri literare și artistice:
 
📗Concurs de Ilustrate „Povestea Iernii” – Pentru elevii claselor 1-4. Participanții sunt invitați să creeze ilustrații inspirate de poveștile de iarnă.
📘Concurs „Buchet pentru Crăiasa Zăpezilor” – Pentru elevii claselor 5-8. Realizați buchete de iarnă inspirate din basmele lui Hans Christian Andersen.
📕Concurs de Instalații Decorative „Visel Spărgătorului de Nuci” – Pentru elevii claselor 9-12. Creați instalații inspirate din basmul „Spărgătorul de Nuci” al lui E.T.A. Hoffmann.
 
📌Detalii și înscriere:
Pentru a vă înscrie în concurs și a afla mai multe detalii, accesați formularul de înregistrare disponibil la acest link – https://cutt.ly/FwOpEF1j .
 
‼️Vă îndemnăm să participați la aceste activități creative și ecologice, oferind elevilor oportunitatea de a-și dezvolta abilitățile artistice și de a promova responsabilitatea față de mediu.