Anastasia Nichita, campioană mondială la lupte feminine, se alătură Festivalului Chișinăul Sportiv 2023

Municipiul Chișinău se pregătește pentru o întâlnire specială în cadrul Festivalului Chișinăul Sportiv 2023. Suntem încântați să anunțăm participarea distinsă a Anastasiei Nichita, campioană mondială la lupte feminine, care va fi prezentă la eveniment și va împărtăși cu publicul prezent din experiența sa de-a lungul carierei sale sportive remarcabile.

Pe parcursul evenimentului, Anastasia Nichita va avea ocazia de a discuta cu publicul prezent și de a împărtăși experiența sa bogată în lumea sportului. Ea va povesti despre provocările și satisfacțiile întâlnite pe parcursul carierei sale, despre drumul său către succes și despre importanța disciplinei și determinării în obținerea rezultatelor dorite. Este o oportunitate unică pentru toți cei prezenți de a se conecta cu un model de excelență sportivă și de a înțelege mai bine ceea ce înseamnă să te dedici unei pasiuni și să perseverezi în atingerea obiectivelor.

Vă invităm să fiți alături de noi în ziua de 17 iunie 2023 în Parcul la Izvor, pentru a avea privilegiul de a o asculta pe Anastasia Nichita și de a împărtăși împreună bucuria și pasiunea pentru sport.