Atelier de pictură în cafea

ℹ️📣Direcția Generală Educație, Tineret și Sport a Primăriei municipiului Chișinău vă îndeamnă să vă alăturați activității „Povești în cafea” organizată astăzi, 22 februarie 2024, la Centrul de Creație Tehnică pentru Copii și Adolescenți „Politehnic” din sectorul Centru al municipiului Chișinău, bl. Iuri Gagarin nr. 4, începând cu ora 15:00.
 
🎨🖼Acest atelier de pictură în cafea este un prilej minunat pentru copii și părinții lor să exploreze împreună lumea fascinantă a artei și să petreacă timp de calitate într-un mod inedit și distractiv.
 
🎨🪁Aduceți-vă pensulele și foi A4 și pregătiți-vă să vă lăsați imaginația să zboare într-o călătorie plină de culori și arome surprinzătoare!
 
☎️Accesul este gratuit pentru toți participanții, iar pentru a vă asigura un loc, vă rugăm să vă înregistrați în prealabil la numărul de contact: 022 27 00 63.
 
‼️În cadrul atelierului, copiii vor avea ocazia să învețe lucruri interesante despre acest minunat univers al cafelei, cum ar fi faptul că aceasta ocupă locul 2 în lume ca importanță economică după petrol și că este cea mai consumată băutură zilnic, depășind chiar apa (cu un procent impresionant de 60-65%). Nu ratați șansa de a vă bucura de o experiență artistică inedită și relaxantă, folosind materiale neconvenționale și descoperind fascinantele povești ascunse în lumea cafelei!
 
🤗Vă așteptăm cu drag să vă alăturați Centrului de Creație Tehnică pentru Copii și Adolescenți „Politehnic” și să creați împreună artă într-un mod cu totul special și inspirat!
 
🏫În municipiul Chișinău activează 13 centre extrașcolare, care oferă copiilor și tinerilor o varietate de activități gratuite și distractive, unde aceștia pot explora, învăța și se distra într-un mod inovativ și stimulativ.
 
🔀Menționăm că tinerii și copiii din municipiul Chișinău și suburbii au posibilitatea de a accesa gratuit catalogul https://extrascolar.md/ pentru a beneficia pe parcursul anului școlar 2023-2024 de o gamă largă de activități.
 
🌐Dacă dorești să fii mereu la curent cu cele mai actuale și veridice informații despre sistemul educațional din municipiul Chișinău, te invităm să ne urmărești pe canalul nostru oficial de Telegram – https://t.me/dgetschisinau