ATESTAREA CADRELOR DIDACTICE, ETAPA MUNICIPALĂ, 2023

Direcția Generală Educație, Tineret și Sport este bucuroasă să anunțe rezultatele remarcabile ale Etapei Municipale de Atestare a Cadrelor Didactice, ediția 2023. În cadrul acestei etape, 1332 cadre didactice au trecut cu succes prin procesul de atestare, reflectând angajamentul lor față de educație și dezvoltarea profesională continuă.

Repartizarea rezultatelor pe gradele didactice este următoarea:

  • Conferirea gradului didactic doi: 322
  • Confirmarea gradului didactic doi: 583
  • Confirmarea gradului didactic unu: 300
  • Confirmarea gradului didactic superior: 127

Acest proces de atestare reprezintă o confirmare a dedicării și a competențelor excepționale ale cadrelor didactice din municipiul Chișinău. Prin atingerea acestor grade didactice, acești profesioniști au demonstrat nu numai cunoștințe profunde în domeniul lor, dar și un angajament puternic față de creșterea calității învățământului din municipiu.

Direcția Generală Educație, Tineret și Sport dorește să felicite toți profesorii atestați pentru realizările lor deosebite și pentru contribuția esențială adusă învățământului din municipiul Chișinău. Prin continuarea eforturilor noastre de încurajare a dezvoltării profesionale a cadrelor didactice, ne propunem să consolidăm calitatea învățământului și să oferim elevilor noștri o bază solidă pentru un viitor de succes.

Această realizare nu ar fi fost posibilă fără munca asiduă a comisiei de atestare, a tuturor cadrelor didactice implicate și a partenerilor noștri educaționali. Vă mulțumim pentru contribuția dvs. esențială la acest proces.