Au fost selectați cei mai buni sportivi și antrenori din municipiul Chișinău

ℹ️Au fost selectați cei mai buni sportivi și antrenori din municipiul Chișinău
🏆Eventuali câștigătorii au fost selectați prin vot de către membrii Comisiei pentru decernarea Premiului.
🗓Astfel, astăzi 06 decembrie 2022, Comisia a examinat performanțele obținute de sportivi și antrenori. În acest sens, cei mai buni sportivi și antrenori din municipiul Chișinău vor fi premiați cu diplome și premii bănești de către conducerea Primăriei municipiului Chișinău în cadrul Programului cultural – sportiv „Gala vedetelor sportive – 2022”. Ziua și ora desfășurării activității va fi stabilită ulterior, despre care Vă vom informa suplimentar.
📑Comisia a fost formată din reprezentanți ai Direcției Generale Educație Tineret și Sport a Consiliului municipal Chișinău, Comitetului Național Olimpic și Sportiv, Sindicatului lucrătorilor din domeniul educației și științei din municipiul Chișinău, Primăriei, Centrului Sportiv de Pregătire a Loturilor Naționale, Mass – Media, Doctori Habilitați în Științe Pedagogice.
📌Activitatea este organizată anual în conformitate cu Hotărârea Guvernului Republicii Moldova nr. 1552 din 4 decembrie 2002 Pentru aprobarea Normelor privind reglementarea unor probleme financiare în activitatea sportivă”.