Audiența Cetățenilor

📌Astăzi, 26 aprilie 2023, începând cu ora 17:30, în incinta Preturii sectorului Buiucani, va avea loc primirea în audiență a cetățenilor pe problemele educației și instruirii elevilor de vârstă preșcolară și școlară de către Dl Andrei PAVALOI, Șef al Direcției Generale Educație, Tineret și Sport a Consiliului municipal Chișinău.

📌📌Scopul acestei întâlniri este de a oferi un mediu propice discutării problemelor legate de educație și instruirea elevilor de vârstă preșcolară și școlară, precum și de a identifica soluții și sugestii pentru îmbunătățirea situației în acest domeniu. Cetățenii care doresc să participe la această întâlnire sau să obțină informații suplimentare sunt rugați să contacteze următoarele numere de telefon: 022 29 50 71 sau 022 29 50 48.

📌📌📌Direcția Generală Educație, Tineret și Sport a Primăriei a municipiului Chișinău încurajează toți cei interesați să participe la această primire în audiență pentru a contribui la dezvoltarea și îmbunătățirea sistemului educațional din municipiul Chișinău.