Avem cei mai implicați și solidari tineri

📢Ultimele trei săptămâni pentru echipa Centrului Municipal de Tineret Chișinău a Direcției Generale Educație, Tineret și Sport au fost pline de provocări, de fapt ca și pentru restul lumii.
 
✴Însă, chiar și în astfel de timpuri, voluntarii și voluntarele Centrului au demonstrat că împreună au capacitatea să facă lucruri minunat.
 
🗓Pe parcursul a trei săptămâni, peste 600 de voluntari și voluntare din diferite organizații, dar și societatea s-au implicat benevol în procesul de colectare și sortare a donațiilor pentru refugiații din Ucraina la Centrul Moldexpo – punctul de colectare a donațiilor lansat de către Primăria municipiul Chișinău.
 
👩🧑Zilnic cca 100 de voluntari sunt repartizați în cele 44 de spații de cazare amenajate de Primăria municipiului Chișinău sau partenerii publici și privați. Iar pentru a coordona mai eficient acțiunile de sprijin pentru refugiați, Centrul Municipal de Tineret Chișinău este în continuă conlucrare cu autoritățile publice locale.
  • 1677 de tineri au fost informați despre serviciile oferite de Centrul Municipal de Tineret Chișinău
  • 1406 de tineri ucraineni beneficiază de serviciile Centrul Municipal de Tineret Chișinău
💬Menționăm că majoritatea voluntarilor de aici sunt membri ai societății civile care au lăsat deoparte activitățile și s-au implicat în ajutorarea refugiaților, pentru a reuși să facă față acestei situații de criză umanitară majoră.
 
Avem cei mai implicați și solidari tineri, iar nouă ne rămâne doar se ne mândrim cu ei‼️