Burse integrale la Stockholm School of Economics din Riga pentru elevii din Republica Moldova

Direcţia Generală Educaţie, Tineret şi Sport a Primăriei municipiului Chişinău doreşte să aducă la cunoştinţa elevilor de la treapta liceală o oportunitate unică de învăţământ superior. Universitatea „Stockholm School of Economics” din Riga oferă două burse integrale candidaţilor din Republica Moldova.

Stockholm School of Economics din Riga (SSE Riga) este o instituţie de prestigiu în domeniul afacerilor, situată în capitala Letoniei. Ea oferă un program de licenţă în Economie şi Afaceri cu o durată de 3 ani. Fondată în 1994 ca un proiect comun între Stockholm School of Economics și guvernele Letoniei și Suediei, SSE Riga are ca scop contribuţia la dezvoltarea democratică și economică a celor trei ţări baltice.

Toţi cei interesaţi de aceste două burse pot găsi mai multe detalii accesând articolul disponibil pe platforma Civic.md la adresa: Bursa de studiu la Stockholm School of Economics in Riga pentru studenți din Moldova sau pot contacta direct la adresa de email Tania Bobeica ciumacova@google.com.

Această oportunitate oferă elevilor din Republica Moldova posibilitatea de a accesa învăţământ superior de calitate, recunoscut la nivel mondial, într-un mediu academic stimulativ și internaţional.