Campania de Salubrizare „Curățenia Generală de Primăvară”

🌟 Direcția Generală Educație, Tineret și Sport a Primăriei municipiului Chișinău vă aduce la cunoștință că se desfășoară Campania de Salubrizare „Curățenia Generală de Primăvară” în întregul municipiu Chișinău!
 
🗓️ Perioada: 4 martie – 3 mai 2024
 
🧹 Scopul acestei activități este de a promova un spirit comunitar solid și de a încuraja responsabilitatea civică în rândul membrilor comunității educaționale.
 
🤝 Implicarea comunității este cheia succesului! Cadrele didactice, personalul auxiliar și, desigur, elevii sunt implicați activ în această campanie, evidențiind importanța colaborării și responsabilității fiecărui membru al comunității școlare.
 
🌱 Prin aceste activități de salubrizare, dorim să promovăm nu doar un mediu curat și plăcut în instituțiile de învățământ, ci și să cultivăm în rândul tinerilor și adulților o atitudine pozitivă față de mediu și comunitatea lor.
 
🏫 Participă și tu la această inițiativă! Fiecare gest contează în menținerea unui mediu propice pentru educație și dezvoltare comunitară.
 
🌼 Împreună, să facem din municipiul Chișinău un loc mai frumos și mai curat pentru toți locuitorii săi!
 
🌐Dacă dorești să fii mereu la curent cu cele mai actuale și veridice informații despre sistemul educațional din municipiul Chișinău, te invităm să ne urmărești pe canalul nostru oficial de Telegram – https://t.me/dgetschisinau