Campania de Salubrizare „Curățenia Generală de Primăvară”

📢 Campania de Salubrizare „Curățenia Generală de Primăvară” în Municipiul Chișinău.
 
🗓️ Perioada: 4 martie – 3 mai 2024
 
🌟 Direcția Generală Educație, Tineret și Sport a Primăriei municipiului Chișinău aduce la cunoștință faptul că, în cadrul Campaniei de Salubrizare „Curățenia Generală de Primăvară”, astăzi, 11 aprilie 2024, comunitatea educațională din sectorul Centru a ieșit în forță pentru a contribui la îmbunătățirea aspectului mediului înconjurător.
 
🌳 Scopul acestei campanii este de a promova un spirit comunitar solid și de a încuraja responsabilitatea civică.
 
💼 Astăzi, colectivele Școlii Primare-Grădinița nr. 226, Grădinița nr. 6 și Grădinița nr. 8 s-au implicat activ în acțiunile de mediu desfășurate în curtea unităților de învățământ.
 
👩👧👦 Cu participarea tuturor cadrelor didactice, nedidactice și chiar a copiilor, s-a lucrat asiduu la îmbunătățirea aspectului sanitar al teritoriilor.
 
🌱 În urma eforturilor depuse, toate spațiile exterioare ale acestor unități de învățământ din sectorul Centru au devenit mai curate și mai bine amenajate, contribuind astfel la frumusețea și siguranța mediului înconjurător.
 
👏 Felicitări tuturor celor implicați pentru contribuția lor valoroasă la campania municipală „Curățenia Generală de Primăvară”!
 
Dacă dorești să fii mereu la curent cu cele mai actuale și veridice informații despre sistemul educațional din municipiul Chișinău, te invităm să ne urmărești pe canalul nostru oficial de Telegram – https://t.me/dgetschisinau