Campania „Educație online: Explorăm – Integrăm – Apreciem!”

Aveți nevoie de inspirație pentru proiectarea de lungă sau scurtă durată? V-ar interesa să analizați modele de bune practici în domeniul predării diferitelor discipline? Ați dori ca părerea dvs să fie postată pe pagina oficială a Proiectului Biblioteca digitală „Educație online” www.educatieonline.md ? Vă invităm la Campania ”Educație online: Explorăm – Integrăm – Apreciem!” care se va desfășura în perioada 23 septembrie – 31 octombrie.
În perioada iulie – septembrie, 2021 Direcția Generală Educație, Tineret și Sport a consiliului municipal Chișinău a organizat o serie de instruiri, traininguri, ateliere și programe de mentorat și de dezvoltare profesională care au avut ca scop informarea cadrelor didactice și manageriale cu privire la resursele gratuite oferite de Biblioteca digitală ”Educație online” www.educatieonline.md. Ca rezultat al acestor activități, cadrele didactice implicate au creat sute de proiecte didactice creative la diverse discipline și clase, care au fost compilate într-un singur document.
1) Explorați modelele de proiecte didactice din documentul Excel atașat. https://cutt.ly/BExHJth
2) Alegeți un proiect didactic care v-a impresionat. În comentariile la această postare (aici puneți linkul de pe Facebook) indicați autorul, disciplina și titlul.
3) Explicați de ce v-a atras atenția anume acel proiect didactic, care sunt strategiile și tehnicile didactice pe care le recomandați și altor cadre didactice, care sunt punctele forte ale acestuia.
4) Atașați o fotografie, iar noi vom publica comentariul Dvs și fotografia pe pagina oficială de Facebook www.facebook.com/educatieonline.md.
Vă mulțumim pentru implicare!