Campionatul deschis la Înot

În perioada 21-22 mai 2022 în sectorul Ciocana s-a desfășurat Campionatul deschis la Înot, ediția a III-a, dedicat Zilei Sportivului.

Gazda evenimentului Școala sportivă pentru copii și juniori nr. 11, a primit peste 350 de sportivi din școlile specializate din municipiul Chișinău, Bălți și Tiraspol, care au concurat la diferite categorii de vârstă

Premianții școlilor sportive specializate la înot din municipiul Chișinău au fost menționați cu cupe, diplome și medalii de gradul respectiv după cum urmează:

Savici Roman, Pcela Nicolae, Odinskaia Arina, Cernii Timur, Petrici Vlad, Gnatiuc Olga, Cernii Dan, Roibu Miroslav, Luță Elisaveta, Drăguțin Daniela.

Direcția Generală Educație, Tineret și Sport a consiliului municipal Chișinău aduce sincere mulțumiri și recunoștință administrației școlii sportive pentru copii și juniori nr. 11, care au contribuit la desfășurarea cu succes a campionatului și ne exprimăm înalta apreciere a eforturilor depuse de către sportivi și antrenori urându-le sincere felicitări pentru rezultate remarcabile