Campionatul European de Armwrestling

Direcția Generală Educație Tineret și Sport a Primăriei municipiului Chișinău anunță încheierea primei zile a Campionatului European de Armwrestling, ediția a 32-a, care are loc la Chișinău. Evenimentul a adunat laolaltă 1500 de sportivi din peste 30 de țări, care vor concura timp de 7 zile.

Suntem încântați să anunțăm că sportivii din Republica Moldova au obținut un succes remarcabil în prima zi a competiției, câștigând nu mai puțin de 3 medalii.

Performanța lor deosebită demonstrează dedicarea și talentul acestor sportivi, care reprezintă cu mândrie țara noastră în diverse domenii.

Campionatul European de Armwrestling este un eveniment de importanță majoră în calendarul sportiv internațional, aducând împreună atleți de elită din întreaga Europă. Această competiție oferă o platformă excelentă pentru sportivi să-și demonstreze abilitățile și să concureze într-un mediu competitiv și prietenos.

Ne bucurăm să vedem cum sportivii noștri reușesc să impresioneze prin rezultatele obținute și le transmitem felicitări pentru succesul lor. Suntem convinși că vor continua să ne inspire și să ne reprezinte cu mândrie în competițiile viitoare.

Vă invităm să urmăriți cu atenție evoluția sportivilor noștri în zilele următoare și să le oferiți susținere și încurajări în competiția lor. Să ne unim eforturile pentru a crea un mediu favorabil dezvoltării sportive și pentru a promova excelența în toate domeniile.