Campionatul European U-20 la lupte libere

Direcția Generală Educație, Tineret și Sport aduce felicitări Liceului Internat Municipal cu Profil Sportiv pentru performanța excelentă obținută la Campionatul European U-20 la lupte libere, desfășurat în Spania în perioada 25 iunie – 3 iulie 2023. Echipa de lupte libere a liceului a reușit să obțină două medalii importante, una de argint și alta de bronz, demonstrând talentul și efortul remarcabil al sportivilor.

Ne bucurăm să anunțăm că Vlas Anton a ocupat locul 2 în cadrul competiției, obținând medalia de argint, iar Marcu Ion s-a clasat pe locul 3, aducând echipa o medalie de bronz. Aceste rezultate excepționale reflectă angajamentul, determinarea și pregătirea atentă a sportivilor, precum și dedicarea antrenorului Gilca Maxim.

Performanța obținută de echipa Liceului Internat Municipal cu Profil Sportiv la Campionatul European U-20 la lupte libere reprezintă o mândrie pentru întreaga comunitate sportivă și educativă. Aceste rezultate remarcabile evidențiază importanța promovării sportului în rândul tinerilor și susțin angajamentul Direcției Generale Educație, Tineret și Sport de a sprijini și încuraja excelența în activitățile sportive.

Felicităm sportivii Vlas Anton și Marcu Ion pentru performanțele lor deosebite și le dorim mult succes în viitoarele competiții. De asemenea, transmitem sincere felicitări antrenorului Gilca Maxim pentru ghidarea și pregătirea excelentă a echipei.