Campionatul Mondial de Kickboxing WAKO printre Copii, Cadeți și Juniori 2022

🏆Prestație de succes a echipei Liceul Teoretic cu Profil Sportiv nr.2 a Direcției Generale Educație Tineret și Sport în componența selecționatei Republicii Moldova la Campionatul Mondial de Kickboxing WAKO printre Copii, Cadeți și Juniori 2022 care a avut loc în Italia or. Jesolo în perioada 30.09.2022- 09.10.2022.
 
ℹ️Această competiție a întrunit peste 3000 de sportivi din 63 de țări de pe toate continentele lumii!
 
🇲🇩Echipa noastră formată din 7 sportivi a reușit sa cucerească 4 medalii la diferite probe!
Cincilei Eduardo devine Vicecampion Mondial la disciplina Full-contact, Younger Junior, -51 kg si cucerește medalia de argint🥈 pentru Republica Moldova 🇲🇩 la Campionatul Mondial de Kickboxing pentru Copii, Cadeți și Juniori la Jesolo, Italia.
El a reușit să-i învingă pe sportivii din Azerbaijan 🇦🇿 și Jordania 🇯🇴 iar în finală a cedat adversarului din Turcia 🇹🇷 .
Petranici Patric devine Vicecampion Mondial la disciplina K-1 Rules , Older Junior, -86kg și cucerește argintul🥈 pentru Republica Moldova 🇲🇩 la Campionatul Mondial de Kickboxing pentru Copii, Cadeți și Juniori la Jesolo, Italia.
El a reușit să învingă adversarul din Turcia 🇹🇷 și a ajuns în finală unde a cedat sportivului din Serbia 🇷🇸.
Casco Ioan cucerește Bronzul 🥉la disciplina Kicklight, Older Cadet, – 47 kg ,pentru Republica Moldova 🇲🇩 la Campionatul Mondial de Kickboxing pentru Copii, Cadeți și Juniori la Jesolo, Italia.
El a reușit să-i învingă pe sportivii din Ucraina 🇺🇦 și Africa de Sud 🇿🇦 iar în semifinală a cedat adversarului din Italia 🇮🇹 care ulterior a devenit Campion Mondial în aceasta categorie.
Bojoc Evelina cucerește Bronzul 🥉la disciplina Kicklight, Juniori, -65 kg pentru Republica Moldova 🇲🇩 la Campionatul Mondial de Kickboxing pentru Copii, Cadeți și Juniori la Jesolo, Italia.
Ea a reușit să învingă adversara din Turcia 🇹🇷 și sa calificat în semifinală unde a cedat sportivei din Grecia 🇬🇷 .
 
💬Direcția Generală Educație, Tineret și Sport, a Primăriei municipiului Chișinău își exprimă înalta apreciere a eforturilor depuse de sportivii, dar și de antrenori, structurile sportului grație cărora obținem rezultate performante în domeniul sportului, contribuind astfel la promovarea imaginii țării peste hotarele ei și fortificarea relațiilor de colaborare reciprocă între popoare.