Campionatul municipal de șah și dame pentru seniori

Direcția Generală Educație Tineret și Sport a Primăriei Municipiului Chișinău este mândră să anunțe organizarea în premieră a Campionatului municipal de șah și dame pentru seniori la data de 02.07.2023, am dat start acestui frumos eveniment care a adus împreună mai multe generații pasionate de aceste jocuri.

În centrul Capitalei, participanții, indiferent de vârstă, au avut ocazia să se bucure de jocurile de dame și șah, demonstrând că pasiunea pentru aceste activități nu are limite de vârstă.

Toți participanții au fost răsplătiți cu premii pentru implicarea și abilitățile lor. Această inițiativă a adus o atmosferă plină de entuziasm și camaraderie în rândul participanților.

Etapa finală a campionatului și ceremonia de premiere a câștigătorilor vor avea loc în data de 13 august curent. 

Direcția Generală Educație Tineret și Sport mulțumește tuturor participanților, precum și partenerilor și sponsorilor care au susținut organizarea acestui campionat. Suntem recunoscători pentru sprijinul lor și pentru contribuția adusă la promovarea activităților recreative și sportive în rândul persoanelor în vârstă din municipiul Chișinău.

Menționăm că „Cupa seniorilor” la șah și joc de dame este un proiect dezvoltat de Primăria municipiului Chișinău în cadrul programului municipal de îmbătrânire activă și dialog între generații.