Campionatul municipiului Chișinău la atletism juniori II, juniori III

În  ziua de  29 ianuarie 2022  în mun. Chișinău s-a  desfășurat Campionatul municipiului Chișinău la  atletism,  juniori II  și juniori III.

Concursul  a avut ca scop: verificarea  nivelului de pregătire a sportivilor din capitală, remarcarea celor mai puternici sportivi, completarea selecționatei municipiului Chișinău pentru participarea la concursuri naționale și internaționale. Competițiile s-au desfășurat în sala polivalentă a Manejului de atletism. Au participat atleții, sportivii mun. Chișinău, reprezentanți ai școlilor sportive, asociațiilor și cluburilor sportive, liceului municipal și republican sportiv. Concursul s-a desfășurat la  individual (fete, băieți), conform Regulamentului internațional.

Învingătorii și premianții au fost menționați cu  diplome de gradul respectiv și premii bănești (lei)  acordate de Direcția Generală Educație, Tineret și Sport a Consiliului municipal Chișinău.

Au fost respectate strict cerințele Instrucțiunilor Comisiei naționale extraordinare de sănătate publică în perioada desfășurării și participării la competiții .

S-a efectuat instructajul cu participanții  înainte de începutul competițiilor privind comportamentul și respectarea cerințelor în perioada participării la competiții.  

În total au participat  220  sportivi.