Campionatul municipiului Chișinău la atletism

Direcția Generală Educației, Tineret și Sport vă informează că sâmbătă, pe stadionul Dinamo din Chișinău, s-a desfășurat Campionatul municipiului Chișinău la atletism, dedicat categoriei de vârstă Juniori I (a.n 2004-2005), Juniori II (a.n 2006-2007), Juniori III (a.n 2008-2009) și mai mici.

La această competiție au luat parte aproximativ 355 de copii talentați și dornici de a-și demonstra abilitățile și competențele obținute în timpul proceselor lor de antrenament. Aceasta este o dovadă clară a pasiunii și angajamentului lor față de atletism.

Un moment deosebit de remarcabil în cadrul competiției a fost stabilit de către unul dintre sportivii Școli Sportive Specializată de Atletism nr. 3 — Olaru IGOR, un 🔴Nou 🟡RECORD 🟢Național în proba de aruncare a ciocanului (5 kg), cu o distanță impresionantă de 72 metri și 57 centimetri.

Este cu adevărat o mândrie să vedem cât de bine se descurcă sportivii noștri. Cu eforturi susținute și pasiune pentru atletism, aceștia au reușit să obțină un palmares impresionant la această competiție, inclusiv:

16 medalii de 🥇
17 medalii de 🥈
5 medalii de 🥉

Aceste rezultate strălucite confirmă faptul că suntem pe calea corectă și că avem atât copii talentați, cât și antrenori dedicați și înzestrați.

Felicitări din inimă tuturor sportivilor noștri pentru eforturile depuse și pentru pasiunea cu care faceți ceea ce vă place. Atletismul reprezintă nu doar o competiție, ci și un mod de viață sănătos și o oportunitate de a vă dezvolta abilitățile și caracterul. Continuați să urmăriți visele și să ne faceți mândri cu fiecare pas.