Campionatul municipiului Chișinău la volei categoria junioare

ℹ️Direcția Generală Educație, Tineret și Sport a Primăriei municipiului Chișinău anunță câștigătorii Campionatului Deschis la Volei, categoria junioare.

🥇 Locul I: Speranța-I

🥈 Locul II: Speranța-2

🥉 Locul III: SSnr.12-I V-Voda

🏆Competiția a avut loc recent și a reunit aproximativ 100 de sportive talentate care au demonstrat spiritul lor competitiv și abilitățile în volei. La acest eveniment de amploare au participat elevi din școlile sportive, asociații și cluburi sportive din municipiul Chișinău, precum și invitați speciali din alte localități ale Republicii Moldova.

💬Direcția Generală Educație, Tineret și Sport a Primăriei municipiului Chișinău transmite sincere felicitări câștigătoarelor, precum și tuturor participanților, antrenorilor și părinților implicați. Succesul obținut în cadrul acestui campionat este o mărturie a muncii lor asidue și a pasiunii pentru sport.

‼️Felicitări pentru realizările remarcabile și pentru contribuția adusă dezvoltării sportului în comunitatea noastră. Continuați să străluciți pe teren și să inspirați generațiile viitoare de sportivi!