Campionatul Open al municipiului Chișinău de Scrimă seniori la individual și pe echipe

În perioada 21-24 martie 2023, sala sportivă specializată de scrimă din incinta Manejului de atletism a găzduit Campionatul Open al municipiului Chișinău de Scrimă seniori la individual și pe echipe. Evenimentul a fost organizat de Direcția Generală Educație, Tineret și Sport a Primăriei municipiului Chișinău, în colaborare cu Școala Sportivă Specializată în Scrimă a Rezervelor Olimpice pentru Copii și Juniori și Federația de Scrimă din Republica Moldova.
 
Competiția a adunat 61 sportivi și 15 echipe floreta masculin și floreta feminin, care s-au întrecut în diverse probe individuale și pe echipe. Atmosfera a fost una plină de entuziasm și emoție, iar publicul prezent a fost impresionat de abilitățile și performanțele sportivilor.
 
Scopul acestor competiții a fost popularizarea și dezvoltarea scrimei în municipiul Chișinău și remarcarea celor mai puternici sportivi pentru completarea selecționatei municipale.
Învingătorii și premianții Campionatului au fost menționați cu premii bănești și diplome de gradul respectiv oferite de către DGETS.
 
Direcția Generală Educație, Tineret și Sport a Primăriei municipiului Chișinău aduce sincere mulțumiri tuturor celor implicați în organizarea acestui campionat și așteaptă cu nerăbdare următoarea ediție a competiției.