Campionatul Open al municipiului Chișinău la caiac canoe

Cei mai buni tineri sportivi în proba de caiac-canoe din municipiul Chișinău au concurat timp de trei zile la Campionatul Open al municipiului Chișinău la caiac canoe.

După o perioadă îndelungată fără competiții, circa 166 de participanți, de la 13 până la 18 ani, au fost încântați să participe la Campionatul Open al municipiului Chișinău la caiac canoe.

La data de 13 mai a demarat Campionatul Open al municipiului Chișinău la caiac canoe între tineret și juniori, ediția 2022. Evenimentul a avut loc pe teritoriul lacului Valea Morilor. Competițiile au fost organizate de către Direcția Generală Educație Tineret și Sport a Consiliului municipal Chișinău în comun cu Federația de caiac canoe din Republica Moldova.

Sportivii din categoria de juniori și tineret din municipiul Chișinău, timp de trei zile au concurat pe distanța de 2000 metri simplu și dublu. În total au fost parcurse 252 de curse

Învingătorii și premianții Campionatului au fost menționați cu diplome și medalii de gradul respectiv oferite de către Direcția Generală Educație Tineret și Sport a Consiliului municipal Chișinău.