Campionatul Republicii Moldova la Înot „Delfinul Vesel” (Junior)

Campionatul Republicii Moldova la Înot „Delfinul Vesel” (Junior) a fost gazda unei competiții de succes care a atras aproximativ 250 de sportivi și sportive din Chișinău, Tiraspol, Bălți și Râbnița. Evenimentul a avut loc la bazinul școlii sportive nr. 6 din Chișinău și a avut drept scop selecționarea participanților pentru Campionatul European și Mondial din anul 2023.

Competiția a oferit o platformă pentru tinerii înotători talentați de a demonstra abilitățile lor într-un mediu competitiv și prietenos. Sportivii și sportivele au concurat în diverse probe de înot, demonstrând pasiune, determinare și efort constant în căutarea succesului.

Elevii Școlii sportive nr. 8 au impresionat cu performanțele lor remarcabile, obținând 18 medalii, inclusiv 3 medalii de aur, 6 medalii de argint și 9 medalii de bronz. Aceste rezultate evidențiază angajamentul și talentul acestor tineri sportivi, precum și eforturile susținute ale antrenorilor și sprijinul familiilor lor.

Direcția Generală Educație, Tineret și Sport a primăriei municipiului Chișinău aduce sincere felicitări tuturor participanților și în special câștigătorilor! Performanțele voastre excepționale reprezintă o inspirație pentru ceilalți înotători.