Campionatul Republicii Moldova la înot

În perioada 17-19 martie 2023, a avut loc Campionatul Republicii Moldova la înot, eveniment care a reunit cei mai buni înotători din întreaga țară.

Competiția s-a desfășurat la bazinul complexului sportiv „Sheriff” din municipiul Tiraspol și a avut drept scop selectarea sportivilor pentru participarea la Campionatul European și Mondial din anul 2023.

În cadrul acestui eveniment, elevii Școlii Sportive nr. 8 au concurat în diferite probe de înot, inclusiv în cele de stil liber, spate, fluture și bras și au obținut au obținut 35 de medalii. Participanții au demonstrat abilități remarcabile și au reușit să stabilească noi recorduri personale și naționale.

Campionatul Republicii Moldova la înot a fost o oportunitate importantă pentru sportivii noștri de a-și demonstra talentul și de a obține rezultate remarcabile. În plus, evenimentul a fost un moment unic de promovare a sportului și de încurajare a activității fizice în rândul tinerilor.

Direcția Generală Educație, Tineret și Sport a Consiliului municipal Chișinău aduce sincere felicitări tuturor sportivilor participanți și le mulțumim pentru eforturile depuse în timpul competiției. De asemenea, ne exprimăm recunoștința față de antrenori și față de toți cei care au contribuit la buna desfășurare a acestui campionat.